• Home
 • Rennen tegen kanker
 • STAP 1

  Meld je aan
 • STAP 2

  Deel en promoot
 • STAP 3

  Zamel geld in
 • STAP 4

  Bereik je doel!
 • Doe mee
688 deelnemers hebben samen al €85.757,00 aan donaties opgeleverd voor KWF Kankerbestrijding

Meer nieuws en bijzondere verhalen

Op naar het Noorderlicht

De ouders van Lisette zouden samen een reis maken naar het Noorderlicht. Totdat haar moeder (weer) kanker kreeg. Daarom doet Lisette samen met haar zussen mee aan de sponsorrun van KWF. Ze kunnen de ziekte van hun moeder niet stoppen, of de pijn dragelijker maken. Maar op deze manier kunnen ze er wel voor haar zijn.

Lees meer

Marlijns verhaal

Actrice Marlijn Weerdenburg is aanvoerder van Rennen tegen kanker. Zij doet mee voor haar vader: ‘Twee jaar geleden kreeg mijn vader kanker. Dankzij de juiste behandelingen gaat het nu goed met hem. Maar ik realiseer me elke dag hoe belangrijk kankeronderzoek is en dat daar veel geld voor nodig is. Rennen tegen kanker is mijn manier om daaraan bij te dragen’

Lees meer

Was kanker maar voor iedereen een ver van m’n bed show

De moeder van Iris Wester kreeg 13 maanden geleden de meedogenloze diagnose alvleesklierkanker en heeft niet lang meer te leven. Iris (30) en haar zus Jet (32) doen mee aan de sponsorrun van KWF Kankerbestrijding om geld op te halen voor kankeronderzoek. Ze hoopt vurig dat haar moeder er bij kan zijn op 29 mei in Alkmaar.

Lees verder

Door mee te doen op 29 mei haal je geld op voor kankeronderzoek, wat zo hard nodig is. We weten uit ervaring dat mensen gemiddeld €200,- ophalen voor hun run. Je bepaalt zelf je streefbedrag. Onze tips: vertel iedereen dat je gaat rennen voor KWF, deel je verhaal via social media en houd je sponsors op de hoogte van wat je bereikt hebt. We hebben hier nog meer tips voor je verzameld inclusief sponsortools. Zet ‘m op!

Lees meer Lees minder

HEB JE EEN VRAAG?

Check de veelgestelde vragen of neem contact op.